vrijdag 28 november 2008

NRC opdracht

De V3T heeft het geflikt: Gisteren om 11 uur kwam onze contactpersoon bij Boomerang met een spoedopdracht voor de landelijk bekende krant NRC. Studenten moesten voor 17:00 uur een ontwerp bij een nieuws-item uploaden. Krappe deadline dus, maar dat kunnen wij blijkbaar heel goed aan! Hier zie je de winnende ontwerpen. Alle ingezonden ontwerpen staan hier tussen.

Op volgorde:
-Iwan Smit, 1e plaats, onderwerp: bomaanslag Mumbai.
-Sebastian Agresti, 2e plaats, onderwerp: schaamhaar-identificatie.
-Verona den Drijver, 3e plaats, onderwerp: verbod paddo's.





woensdag 26 november 2008

Bladblog

Bezoek bladblog eens, waar alles om tijdschriften en media draait. Tijdschriften- en mediavormgeving natuurlijk.

zaterdag 22 november 2008

zondag 9 november 2008

Episodes Art Experience

Op vrijdag 21 november organiseert Episodes een seminar voor startende kunstenaars/illustratoren. Een heel erg waardevolle bijeenkomst voor de visualisers omdat het de bedoeling is dat jij straks ook freelance opdrachten gaat krijgen. Tijdens dit seminar komen de onderwerpen aan bod waar je binnen korte tijd al mee te maken krijgt. Meer informatie volgt via de mail.

Daarnaast start deze avond ook de expositie waar onze eigen Iwan Smit aan mee doet, samen met grote namen als Mark Verhaagen, Evalien Lang en Cosh.
Hierbij de flyer.


woensdag 5 november 2008

Geniaal hart

Een kunstwerk van de papier-kunstenaar Haruki Nakamura blijkt goed aan te sluiten bij de lopende opdrachten van zowel de V2T (monument voor de levenden) als de V3T (de weg naar valentijn); Bekijk het filmpje en zie het hart tot leven komen.

dinsdag 4 november 2008

Expositie Lieke en Ruud

Lieke Straver en Ruud Kooger uit de V4T hebben een expositie georganiseerd met eigen schilderijen en graffiti portretten. Zie hier de flyer.

zaterdag 1 november 2008

PDF-magazines

Art-, illustration-, en graphic design magazines te duur? De PDF magazines niet, die kun je vaak gratis downloaden. Zie smashingmagazine.com voor een aantal aanraders.

De weg naar valentijn

De nieuwe periode is begonnen en de V3T gaat werken voor Boomerang en het Bootleg DJ cafe (episodes). Dit alles onder het thema 'De weg naar Valentijn' vanuit een tweetal grote opdrachten waarbij de studenten kans maken op publicatie en expositieruimte.

Houd de komende weken de blogs van deze groep (zie zijbalk links, groep 2007-2010) in de gaten om de ontwikkeling van de projecten te volgen.