zaterdag 28 februari 2009

Expositie Hatice en Sandra

Even een zaklampje schijnen op je fotografie collegae Hatice Coskun en Sandra Zegarra Patow, derde jaars studentes fotografie aan het GLR. De dames exposeren in Rotown, een leuke plek waar ze al heel lang samenwerken met jong talent. Ga kijken!

dinsdag 24 februari 2009

The art of Coraline

Drawn heeft alle artists die meewerkten aan de pre-productie van Coraline op een rijtje gezet. De officiele filmsite vind je hier.



Coraline is een film van Neil Gaiman, een cult-schrijver die met de meest fantastische illustratoren (zoals Dave McKean) werkt aan o.a. graphic novels.

Illustrophile

Illustrophile verzamelt inspiratie.

vrijdag 20 februari 2009

Re-Act: Expo galerie Herenplaats

Een tijdje geleden was er iemand van Atelier Herenplaats op school om mensen uit te nodigen voor deelname aan een wedstrijd genaamd Re-act. Het werk van Iwan Smit uit de V3T is o.a. uitgekozen voor de expositie.
Vanavond (20 februari) om 17.00 uur is de opening en de expositie loopt nog tot 4 april.

maandag 9 februari 2009

Dominance War 4

Het is bijna zover: De jaarlijkse Dominance War staat weer voor de deur. Dominance War, op dit moment de grootste online art challenge die er is, barst over anderhalve week weer los. Character designers en game artists van over de hele wereld gaan de strijd aan. Wil je ook meedoen? Zorg dat je je vanaf 20 februari inschrijft op de website.

De finalisten van vorig jaar zijn hier te zien.

donderdag 5 februari 2009

The art of storyboarding

Mark Verhaagen

Mijn oud-klasgenoot Mark Verhaagen draait als een trein. Weinig Nederlandse illustratoren krijgen de opdrachten die hij krijgt, en dat is niet voor niets. Bekijk de schitterende illustraties die hij maakt voor vele internationale klanten op zijn website.

zondag 1 februari 2009

Foto's expositie en open dag

Vrijdagavond was de opening van de expositie 'De weg naar Valentijn'. Er hangt nog tot 13 februari een mooie verzameling interpretaties op het thema, dus je kunt nog gaan kijken. Hier alvast wat foto's van de openingsavond.

De dag daarna was het gekkenhuis op het GLR.
De open dag trok 9000 bezoekers die volgens mij ook allemaal bij visualiseren zijn komen kijken. De onderste foto laat zien hoe het er de hele dag uitzag in 5-190.