donderdag 23 april 2009

de M @ Yourspace

Zaterdag is de M in de kelder van het Hilton te Rotterdam, georganiseerd door Leyp en het collectief Venour van oud-student Noel Deelen.
Check deze link voor alle info.

donderdag 16 april 2009

Eindexamen expositie

Op woensdag 22 april vanaf 16:00 en op donderdag 23 april is de eindexamenexpositie geopend!
De visualisers hebben dit jaar ook weer hard gewerkt en nodigen je uit om te komen kijken. Alle studierichtingen zijn belangrijk maar wij zeggen hier natuurlijk: KOM NAAR LOKAAL 5-190 EN 5-200!!!

Met dank aan Maurice voor de flyer.

maandag 13 april 2009

Superoboturbo wint Cut&Paste

Het onderdeel 2D op het Cut&Paste digital design tournament in Amsterdam is gewonnen door alumni Jordy van den Nieuwendijk.

Een heel leuk verslag over de finale vind je hier. Jordy mag naar de finales in New York op 20 juni, dus...wordt vervolgd.

De inschrijvingen voor volgend jaar zijn geopend: Get in the game.


donderdag 9 april 2009

Sebastian ontwerpt logo WACAP

In 2010 wordt er een wereldwijde conferentie gehouden tegen armoede door WACAP (The World Aliance of Cities Against Poverty). 1500 burgemeesters zullen aanwezig zijn in Rotterdam en het logo voor dit congres zal door heel de stad zichtbaar zijn.
En Sebastian Agresti werd gekozen om het logo te ontwerpen (zie foto). Gefeliciteerd Sebastian!

Voor meer info zie www.wacap2010-rotterdam.nl

woensdag 8 april 2009

Good vs Evil contest

Deviantart en Wacom organiseren de wedstrijd 'Good vs Evil' waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De eerste prijs is het nieuwe grote Intuos model, CS4 Photoshop en Illustrator pakket en een American Express card met 1000 dollar.....lijkt me de moeite waard. Deadline: 19 mei. Zie hier de details.

maandag 6 april 2009

Expositie Marilou en Jelle

Vanaf 17 april tot 1 mei exposeert visualiser Marilou Klapwijk samen met Jelle Kos bij Bootleg DJ Café onder de titel 'Patatje met show'. Dat wordt vast gezellig!


zaterdag 4 april 2009

DIMI T-shirt contest

DIMI wil graag nieuwe t-shirts hebben. En dus organiseren ze een wedstrijd. Best een leuke, want het bereik van DIMI is groot dus als je meedoet en wint gaan veel mensen je ontwerp zien. Voor alle info kun je hier terecht.
Let op: de deadline is 30 april.