dinsdag 27 april 2010

Expo SmileToday Collective

Weer iets om naar uit te kijken; de altijd sterke exposities van (ex)visualisers Iwan Smit, Kazuma Eekman en Lizer van Hattem, a.k.a. SmileToday Collective, krijgen een vervolg. Zie hier de flyer en hier de website.

zaterdag 24 april 2010

De trui van Iwan

Zit je (niemand weet waarom) 'Loverboys' van BNN te kijken; staat Valerio daar opeens Iwan Smit (vers afgestudeerd visualiser)'s trui te dragen! Mooie publiciteit. De aflevering is hier te zien.



vrijdag 23 april 2010

IWIT

Oud-student Ewout van Lambalgen, nu 3e jaars student illustratie aan de WdKa, wordt samen met grote namen genoemd op Smashingmagazine.com. Zijn nieuwe website is dan ook een juweeltje.

Keukentafel

Een aantal oud-studenten, waaronder Maurice de Bruijne en Bo-danique Blom, houden een inspirerende blog bij waar regelmatig overpeinzingen en studies vanuit hun werk aan de Willem de Kooning academie geplaatst worden. Zie http://de-keukentafel.blogspot.com/

dinsdag 13 april 2010

Eindexamen expositie

Het is weer bijna zover, de V4T is bijna klaar op het GLR en verlaat de school met een knaller van een expositie. De visualisers laten in lokaal 5-190 zien wat ze hebben gemaakt onder het thema 'Taalwereld'. Ze hebben hiervoor een educatief programma van beelden en vormgeving voorzien.

Je bent van harte welkom op 22 april, van 18:00 tot 21:00.
Op 21 april is er s'avonds bedrijvenavond, dus als je in alle rust talent wilt wegkapen kun je die avond terecht.


flyer ontwerp: Marcel Schepen

vrijdag 2 april 2010

Tanja ontwerpt voor Blijdorp

Tanja Poot loopt stage bij Blijdorp en heeft het logo voor het 'Enge-dieren-jaar', dat net van start is gegaan, ontworpen. Ook staan er door haar ontworpen grote enge bomen door heel de dierentuin. Snel gaan kijken dus. Gefeliciteerd Tanja!