maandag 31 mei 2010

Stap voor stap

Dit is misschien wel de mooiste 'walkthrough' die ik ooit gezien heb, van Joy Ang; link

Het betreft een illustratie voor een boekomslag van The Anthology Project. Hier kun je een lijst vinden van de illustratoren die meewerkten.


vrijdag 28 mei 2010

maandag 24 mei 2010

A happy family expo

Van 4 juni tot 25 juni exposeren Marilou Klapwijk en Jelle Kos bij het CBK te Rotterdam. Het betreft de expositieruimte die ze als prijs hebben gekregen toen ze de Episodes jaarprijs wonnen. Erg bijzonder, allemaal gaan kijken! Zie ook http://www.ahappyfamily.nl/

zondag 16 mei 2010

Junglebook

Even wat schaamteloze zelfpromotie, het mag eens een keer. De grootste klus sinds m'n vertrek, dus misschien leuk om te zien wat ik zoal uitspook op m'n zolderkamertje.

Voor de Nederlandse Scoutingvereniging heb ik het Jungleboek in een nieuw jasje gestoken. Meer dan 70 illustraties zijn er gemaakt in drie maanden. Je kunt een selectie van beelden zien op mijn blog http://artoonator.blogspot.com.

Twittert, Facebookt of mailt het voort!

zondag 9 mei 2010

I love dust

Gewoon....awesome; I love dust

Scott Musgrove

Een mooie preview van Scott Musgrove's komende expositie. Helaas niet in Nederland, maar wel mooi om online even te bekijken.

zaterdag 8 mei 2010

Expositie Lantaren Venster

Nog tot eind mei te bezoeken; Het werk van de V3T in Lantaren Venster. Ze hebben posters gemaakt die verwijzen naar filmklassiekers.
Adres: Lantaren/Venster, Gouvernestraat 133, 3014 PM Rotterdam.



Illustratie: Maurizio Bullhorst

zaterdag 1 mei 2010